• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Glazen grafmonumenten

Een glazen grafsteen van specialist Monumentenpaleis

Heeft u onlangs het verlies van een dierbare moeten verwerken? Dan is dit waarschijnlijk een zware tijd voor u. Een tijd, waarin u eveneens veel steun nodig heeft. Deze steun kan onder andere voortvloeien uit een prachtige uitvaart en een eerbiedig graf. Vindt u een ruwe steen passend bij uw dierbare overledene? Dan is het een goed idee om de glazen monumenten van Monumentenpaleis te overwegen. Wij hebben veel ervaring met glazen grafmonumenten in combinatie met natuursteen en zorgen voor een mooi en eerbiedig exemplaar.

Een glazen monument van stevige en goede kwaliteit voor langdurige eerbied

Een glazen grafmonument creëert transparantie en toegankelijkheid. Ook komt het glas vele ‘lichter’ over dan andere materialen. Unieke technieken zoals zandstralen, een eigen foto op glas, smelten en emailleren geven een kleurrijke, stijlvolle maar vooral persoonlijke touch aan het monument. 

Wij werken uitsluitend samen met AnnaAnna uit Nijkerkerveen.

Bestel bij ons of kom in contact met vragen

Heeft u interesse gekregen in een mooie glazen monument voor uw dierbare overledene? Bij Monumentenpaleis kunt u deze bestellen. Wij zorgen ervoor dat het monument tijdig klaar is, zodat deze netjes op het graf geplaatst kan worden. Heeft u vragen over de producten en diensten van Monumentenpaleis? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 0299 – 35 14 29. Mailen is ook een optie. Stuur uw mail naar [email protected]. Omdat wij het belangrijk vinden u zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd, helpen wij u altijd snel.

Winkelwagen