• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Plexiglas grafsteen

Geen grafmonument is gelijk. De allerlaatste rustplaats van uw dierbare zegt iets over hem of haar. Of het beeld iets uit wat de nabestaanden belangrijk vinden. Maar bovenal is dit altijd een persoonlijke aangelegenheid. Wilt u iets bijzonders? Dan is een plexiglas grafsteen wellicht een mogelijkheid. Dit duurzame materiaal kan aan vele vormen uiting geven. Ook hierbij geldt “kunnen we het tekenen, dan is het te maken”. Zo persoonlijk als u maar wilt.

Plexiglas grafsteen: helder en transparant

Helder en transparant plexiglas wordt daarbij het meest gebruikt, maar eventueel is gekleurd plexiglas ook mogelijk. Het aanbrengen van de gravure geschiedt door een laser. De gravering is daardoor wit. De gravure is zelfs mogelijk met een foto, perfect afgedrukt op glanzend plexiglas. Uiteraard is het plexiglas monument ook weerbestendig en bestand tegen ultraviolet licht. Voor onze plexiglas monumenten werken wij exclusief samen met Seema Gravures.

Een plexiglas monument kopen voor uw dierbare

Bekijk vooral deze pagina voor meer inspiratie. Waar u ook voor kiest, personaliseren is een blijvende optie voor ons. Het graveren van het monument doen wij uiteraard voor u. Hierbij is de keuze voor een tekst en/of afbeelding aan u. Het is uiteraard ook mogelijk om advies te vragen aan een van onze experts. Via onze website kunt u een keuze maken. Heeft u aanvullende vragen? Aarzel dan niet en stuur vooral een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Winkelwagen