• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Ruwe gedenkstenen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gedenkteken graf

Helaas is het zo dat we allemaal met overlijdensgevallen te maken krijgen. Een eerbiedig en mooi gedenkteken voor op het graf van een dierbare kan helpen bij het verwerkingsproces. Monumentenpaleis helpt u graag in dit proces door prachtige grafstenen te leveren.

De meest kwalitatieve en mooie gedenkstenen

Bij Monumentenpaleis zorgen wij ervoor dat alle gedenkstenen er prachtig uit zien. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten materiaal. Denk aan marmer, graniet of bijvoorbeeld glas. Het productieproces van de gedenkstenen wordt met zorg overzien. Ook is de diversiteit in het assortiment groot. U kunt zo precies kiezen wat goed past bij uw dierbare. Het is overigens ook zo, dat gedenkstenen niet enkel toepasselijk zijn voor op een graf. Mooie gedenkstenen passen bijvoorbeeld ook erg goed bij een jubileum van een vereniging of bedrijf. Of denk aan het leggen van de eerste steen van een nieuw bedrijf. Op al deze gebieden heeft Monumentenpaleis zich gespecialiseerd.

Gedenksteen en gedenktekens, alles bij Monumentenpaleis

Wilt u een uitvaart van een dierbare bezegelen met een prachtige en eerbiedige grafsteen? Of bent u op zoek naar een gedenkplaat voor een jubileum? U kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen bij Monumentenpaleis. Bellen kan bijvoorbeeld naar 0299 35 14 29. Op de website kunt u er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat u uitstekend wordt geholpen. De medewerkers van Monumentenpaleis zijn gedreven specialisten. Zij zullen u begeleiden in het proces. Wilt u liever de ruwe grafsteen komen bekijken? U kunt hier het volledige assortiment van ruwe grafstenen bekijken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen