• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Ruwe grafsteen

Een ruwe grafsteen van specialist Monumentenpaleis

Heeft u onlangs het verlies van een dierbare moeten verwerken? Dan is dit waarschijnlijk een zware tijd voor u. Een tijd, waarin u eveneens veel steun nodig heeft. Deze steun kan onder andere voortvloeien uit een prachtige uitvaart en een eerbiedig graf. Vindt u een ruwe steen passend bij uw dierbare overledene? Dan is het een goed idee om de stenen van Monumentenpaleis te overwegen. Wij hebben veel ervaring met ruwe grafstenen en zorgen voor een mooi en eerbiedig exemplaar.

Een ruwe steen van stevige en goede kwaliteit voor langdurige eerbied

Een ruwe grafsteen van Monumentenpaleis is stevig en kwalitatief. Wij vinden het belangrijk dat de steen het graf van uw dierbare lange tijd kan verrijken. Wij zorgen daarom voor goede afwerking en gebruiken stevige steensoorten. Denk bijvoorbeeld aan stevig natuurgraniet.

Iedere kei of ruwe steen is uniek en bijzonder in zijn soort. Deze kunnen ook worden gepersonaliseerd met bronzen letters of een bronzen naamplaquette. Uiteraard is dit ook mogelijk in goud of zilver.

Wij werken uitsluitend samen met Norvold Memorials uit Soesterberg. U kunt in de uitgebreide showroom en showtuin rondlopen en uw keuze maken. Vervolgens geeft u uw keuze door aan de adviseur van Norvold Memorials en zij geven de prijsopgave vervolgens aan ons door. Wij vullen de prijsopgave verder aan met alle bijkomende zaken, zoals de kosten voor de gravure, de fundering, etc. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, zorgen wij er voor dat de kei of steen opgehaald gaat worden en dat de werkplaats overgaat tot de bewerking ervan.

Veel opties en ruime keuze bij Monumentenpaleis

Ook een ruwe grafsteen kunt u laten graveren. Hierin heeft u bij ons meerdere opties. Denk bijvoorbeeld aan laserstralen of zandstralen. Ook kunt u bij ons kiezen uit veel andere soorten grafmonumenten. Kijkt u vooral eens rond op de website. Wij hopen u te kunnen helpen in het rouwproces.

Bestel bij ons of kom in contact met vragen

Heeft u interesse gekregen in een mooie ruwe steen voor uw dierbare overledene? Bij Monumentenpaleis kunt u deze ruwe steen bestellen. Wij zorgen ervoor dat de ruwe grafsteen tijdig klaar is, zodat deze netjes op het graf geplaatst kan worden. Heeft u vragen over de producten en diensten van Monumentenpaleis? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 0299 – 35 14 29. Mailen is ook een optie. Stuur uw mail naar [email protected]. Omdat wij het belangrijk vinden u zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd, helpen wij u altijd snel.

Winkelwagen