• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Model Basis Open

2.350,00

Model basis open. Compleet geplaatst. Hier uitgevoerd in afmeting van 180 x 80 in Orion graniet.

Categorie:

Onze prijs voor “Model basis open” is compleet inclusief tekst, betonfundering, grind of tuinaarde, plaatsing en btw. De genoemde prijs is dus een all inclusive prijs. Hier komen geen andere kosten meer bij, behalve dan de legeskosten die de begraafplaats in rekening kan brengen voor het goedkeuren van de vergunning. Deze vergunningsaanvraag wordt ook door ons verzorgd.

Onze werkwijze:

We maken in overleg met u een offerte met daarin een schets van Model basis open en een voorontwerp van de te plaatsen tekst, aan de hand van de voorschriften van de betreffende begraafplaats. Deze sturen we u per post of email toe. U kunt dan in alle rust bekijken en beoordelen of dit is wat u in gedachten heeft. Eventuele wijzigingen die u wilt aanbrengen kunnen dan worden doorgevoerd totdat het monument is zoals u het wilt.

De vergunningsaanvraag:

Zodra u akkoord heeft gegeven voor de schets en het voorontwerp, gaan wij de vergunningsaanvraag in orde maken en ter goedkeuring voorleggen aan de begraafplaats. Voor de goedkeuring van de vergunning worden soms legeskosten berekend. Dit bedrag verschilt per begraafplaats en wordt daarom apart aan u doorberekend, mocht de begraafplaats deze naar ons sturen. Het gebeurt ook dat de legeskosten direct naar de familie in rekening gebracht wordt. In dat geval komen deze natuurlijk niet bij ons op de factuur te staan.

De levertijd:

Het wachten is nu op het goedkeuren van de vergunning door de begraafplaats beheerder. We nemen het monument in bestelling zodra de vergunning binnen is. Vanaf dit moment is de levertijd ongeveer 16 a 17 weken voordat alles geplaatst kan worden.  We laten u de dag van plaatsing van te voren weten, mocht u daarbij aanwezig willen zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina of per email

Winkelwagen