• Compleet geplaatst
  • 25 jaar garantie
  • Volendamse vakkundigheid
  • Reparaties bij eventuele schade

Zwerfkei kopen

Zwerfkei kopen? Dan bent u bij het Monumentenpaleis aan het juiste adres. Niet iedereen heeft dezelfde wensen voor het plaatsen van een monumenten bij een graf. Sommige mensen kiezen voor een glazen grafmonumenten, anderen weer voor een monument gegraveerd uit natuursteen. Maar wist u dat u ook kunt kiezen voor een prachtige zwerfkei als grafmonument? Een grote zwerfkei geeft het graf van uw dierbare overledene een mooie, natuurlijke sfeer. Bij Monumentenpaleis kunt u kiezen uit verschillende soorten zwerfkeien. Deze keien zorgen voor een prachtig graf. Wij helpen u hier graag bij.

Een grote zwerfkei kopen bij Monumentenpaleis: een gepersonaliseerde zwerfkei

Een prachtige zwerfkei, rechtstreeks uit de natuur, kan al zorgen voor een erg mooi graf. Wel is het natuurlijk mooi als de zwerfkei voor uw dierbare persoonlijk is. Daarom is het bij Monumentenpaleis mogelijk om een opdruk te laten plaatsen op de zwerfkei. Hierbij is de keuze volledig aan u. Uiteraard kan de naam van de overledene geplaatst worden op de zwerfkei, diens geboortejaar en sterftejaar. Daarnaast is er altijd ruimte voor een kenmerkende tekst en wellicht een passende afbeelding. Met goede graveer- en opdruktechnieken zorgen wij voor een prachtig en passend resultaat.

Een ruwe zwerfkei kopen of een gepolijst exemplaar

Een onaangetaste zwerfkei kan prachtig zijn als grafmonument. Maar het kan ook zijn dat u toch liever een iets verfijnd exemplaar heeft. Dit is geen probleem: hier zorgen wij voor. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de zwerfkei polijsten en schuren. Zo krijgt u een prachtige zwerfkei, die perfect kan gelden als grafmonument. Bij Monumentenpaleis zijn wij vakkundig en ervaren in het maken van mooie zwerfkeien.

Een prachtige zwerfkei bestellen bij Monumentenpaleis

U heeft onlangs afscheid genomen van een dierbare. Dit is waarschijnlijk een emotionele periode voor u. Een goede manier van herdenken kan helpen in het verwerkingsproces. Daarom voorzien wij u graag van een prachtige zwerfkei of grafmonument. Bekijk vooral de website voor meer informatie over de zwerfkeien. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan naar 0299 35 14 29 en mailen kan naar [email protected].

Winkelwagen